Migrena

Migrena

 
De intensitati diferite de la o usoara durere de cap (cefaleea) pana la o migrena unde cefaleea e insotita de greata, varsaturi si tulburari de vedere, simptomele nu sunt de loc placute si pot afecta starea de bine si activitatea pe o lunga perioada de timp.
 
Cauzele cefaleelor pot fi diferite : psihogene cauzate de oboseala, stress sau durerea de cap poate fi un simptom al altor afectiuni ca de exemplu tulburarile de vedere, discopatie cervicala, afectiunile in sfera Orl, hipertensiunea etc. De migrenele, vasculare, biliare sau idiopatice, sufera aproximativ 5-10% din populatia. In acest caz durerea are evolutie cronica , crizele sunt paroxiste, durerea de cap fiind itensa,pulsatila, localizata la jumatate din craniu, insotita de senzatie de greata, vomasi exacerbata de lumina, zgomot, activitate fizica.
 
In Clinica Floare de lotus, in functie de cauza aparitiei migrenei, dupa evaluarea intregii stari de sanatate , realizam un tratament personalizat avand la indemana urmatoarele abordari terapeutice: Fitoterapia, Homeopatia, Terapia Bowen, Acupunctura, Osteopatia, Reflexoterapia, Terapia Craniosacrala.

Add Comment