Reflexoterapie

Reflexoterapie

Centrul medical “Floare de Lotus” ofera sedinte de reflexoterapie pentru eliberarea stresului, tensiunilor, ameliorarea durerilor si promovarea vindecarii. Specialistii nostri in reflexoterapie amelioreaza sau elimina toate tipurile de dureri fizice, cronice sau acute, pe termen lung si fara efecte secundare adverse asupra pacientului. Totodata aceasta terapie manuala poate debloca circuitul energetic in organism putand normaliza activitatea fiziologica in anumite zone ale corpului.

Ce este reflexoterapia?

Woman in a beauty salon for pedicure and foot massage.Similara presopuncturii si acupuncturii, reflexoterapia sau terapia zonala foloseste anumite zone ale corpului, zone reflexogene, zone punctuale sau generale ale corpului (de exemplu: gât, umeri, spate, brate, genunchi, coapse, solduri etc.) care sunt stimulate prin suprafața pielii (pielea nu este înțepata ca și in acupunctura). Organele si sistemele corpului uman sunt inseparabile și au legaturi vasculare si energetice cu zonele reflexogene. Aceasta stimulare la distanta activează reacțiile și reflexele acelei părți ale corpului care corespunde zonei stimulate si produce schimbări fiziologice care conduc la eliberarea problemei .

Specialistii nostri vizeaza aceste puncte, aplica o anumita tehnica de masaj si elibereaza astfel „blocajele” din zonele corespunzatoare din corp. Reflexoterapia este o tehnica de ameliorare a durerilor si de vindecare foarte relaxanta, cu efecte vizibile in echilibrarea sistemului circulator, digestiv, endocrin, nervos si imun. Aceasta tehnica contribuie la auto-vindecare, ameliorand foarte multe tipuri de boli cronice sau acute.

Beneficiile reflexoterapiei

Manevrele de reflexoterapie imbunatatesc circulatia sanguina si limfatica obtinandu-se normalizarea functiei organului caruia ii corespunde punctul reflex. Acest tip de terapie manuala stimuleaza sistemul nervos central, creste energia organismului, provoaca relaxarea, ajuta la eliminarea toxinelor din corp si a migrenelor, grabeste recuperarea dupa o operatie, imbunatateste calitatea somnului, reduce efectele depresiei si amelioreaza durerile fizice de orice tip. Reflexoterapia este recomandata la orice varsta, profilactic sau curativ, in cazul bolilor acute sau cronice si poate fi asociata altui tip de tratatment alopat sau alternativ.

Pentru a obtine mai multe informatii sau sa va programati la o consultatie, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Add Comment