Rejuvance

Rejuvance

Este o metodă holistică, manuală cu efect asupra corpului, minții și sufletului.

Specialistii de la centrul medical “Floare de Lotus” aplica o “atingere” fină asupra feței care: remodelează și redă aspectul proaspăt al feței (efect estetic similar lifting-ului facial, dar fără utilizarea metodelor invazive sau a cremelor și fără reacțiile secundare ale acestora), relaxează profund corpul în totalitate și produce o senzație de “stare de bine”.

Ce este terapia Rejuvance?

Terapia Rejuvance porneste de la premiza ca trupul și mintea sunt strâns conectate, când acționăm asupra corpului este influențată mintea și viceversa.

Fața e oglinda sufletului: cum ne simțim se reflectă asupra expresiei feței – orice gând, sentiment, traumă psihică, tensiune, chiar reprimarea sentimentelor (transpusă în zâmbetul înghețat) ne afectează mușchii feței.

Aceste expresii afectează atât funcționarea normală a mușchilor cât și a țesutului conjunctiv de sub piele. Starea de încordare datorată emoțiilor, anxietății, fricii, stresului, lasă ” cicatrici ” pe față formând liniile și ridurile.

Tehnica Rejuvance lucrează simultan pe 3 nivele: tesut Conjunctiv, mușchi și meridiane energetice. Prin relaxarea țesutului conjunctiv și eliminarea contracțiilor feței (tehnica de Rolfing) eliberează tensiunea acumulată în piele și mușchi care se reflectă în riduri, și, drept consecință, fața devine mai relaxată.

Aceasta abordare holistica, proprie terapiei Rejuvance dar si altor terapii alternative oferite de Centrul medical “Floare de Lotus”, are ca efect redarea aspectului proaspat al fetei, reducerea ridurilor, o expresie luminoasa si o stare profunda de bine a pacientilor, atat de necesara in lumea de astazi. Spre deosebire de alte metode de remodelare a fetei, aceasta nu provoaca stresul asociat unei operatii, ci, dimpotriva, o relaxare profunda si nu are efecte secundare adverse pe termen lung.

Efectele terapiei Rejuvance

beauty concept skin aging. anti-aging procedures, rejuvenation, lifting, tightening of facial skin, restoration of youthful skin anti-wrinkleTerapia Rejuvance este recomandata tuturor celor care isi doresc un tonus al fetei nou, un aspect revigorat al trasaturilor si o stare de bine generala imbunatatita. Efectele ei se reflecta atat asupra fetei: devine mai relaxată luminoasă,culoarea pielii se modifică: devine mai sănătoasă, luminoasă, mai roz (datorită îmbunătățirii circulației), pielea e mai întinsă (prin îmbunătățirea circulației fluidului), liniile fine se estompează sau chiar dispar (urmarea separării fibrelor de colagen și elastină și eliminarea tensiunii din mușchi și fascii), dar si asupra intregului organism: creaza o stare de relaxare profundă, fizică și mentală , de bine, de sănătate și fericire, poate ameliora funcționarea articulației temporo- mandibulare, elimină migrenele și durerile de cap , conduce la un somn mai odihnitor, o respirație îmbunătățită si un zâmbet mai destins.

Terapia Rejuvance nu este insa recomandata pacientilor care sufera de afectiuni dermatologice severe, de diabet, de cancer, epilepsie, probleme psihice severe sau femeilor insarcinate. De asemenea, nu este recomandata celor care au beneficiat de un tratament cu Botox sau alte produse injectabile pentru remodelarea fetei.

In ce consta o sedinta de terapie Rejuvance?

Tehnicile manuale aplicate in cadrul unei sedinte de terapie Rejuvance constau in miscari delicate, usoare, la nivelul fetei, gatului, umerilor si scalpului, care au efect asupra muschilor fetei, tesutului conjuctiv si meridianelor energetice.

Pentru a beneficia de efectul complet al terapiei Rejuvance, sunt necesare 6 sedinte, de aproximativ 60 de minute, desfasurate intr-un interval scurt ( 2-3 zile intre fiecare sedinta). Pentru a potenta efectul de revitalizare a fetei pe termen lung, va recomandam sedinte de intretinere o data pe luna.

Pentru a obtine o consultatie sau mai multe informatii, va rugam sa completati formularul de mai jos:

Add Comment