Imunitatea la copii si adulti

Imunitatea la copii si adulti

 
Cresterea imunitatii, utila la orice varsta sau perioada a anului, nu este de neglijat in anumite circumstante ca de exemplu intrarea/ reintrarea in colectivitate a copiilor, schimbari rapide si bruste de temperatura, stari de stress si oboseala, boli asociate, tratamente cu diverse medicamente. Imunitatea , din latină immunitas = scutire, reprezinta capacitatea organismului de a opune rezistență în fața atacului microbilor și a substanțelor toxice, cu alte cuvinte, capacitatea lui de a-și păstra sănătatea.
 
Scaderea imunitatii poate fi cauzata de expunerea la modificari climatice, spatii nearisite, poluare, stres, oboseala, alimentatie necorespunzatoare si poate conduce la aparitia virozelor sau a infectiilor bacteriene, oboselii sau a starii de epuizare, cronicizarea unor boli, tuburari de somn- insomnia sau somn neodihnitor, lipsa concentrarii, aparitia reactiilor alergice, tulburari in alimentatie etc.
 
In Centrul Medical Floare de Lotus, dupa evaluarea intregii stari de sanatate, realizam un tratament personalizat prin care se urmareste cresterea imunitatii organismului avand la indemana urmatoarele terapii naturiste: Homeopatie, Fitoterapie, Apifitoterapie

Add Comment